Witte kat die achter een krabpaal staat

Blije katten, blije planeet

Als jij iets wil doen voor het milieu is kattenbakvulling van Catsan een uitstekende keuze. Want als er één ding is dat voor ons even belangrijk is als het tevreden stellen van katten en kattenouders, is het ervoor te zorgen dat onze planeet altijd een plek zal blijven waar ze gelukkig zijn.

Vogelperspectief van het product verspreid over een blauw oppervlak

Kattenbakvulling ontworpen om lang mee te gaan

Omdat onze kattenbakvulling van hoge kwaliteit is, gaat ze lang mee. Zo gebruik je na verloop van tijd minder kattenbakvulling* en moet je er minder weggooien terwijl je toch aan de strenge hygiënische eisen van je kat voldoet! En natuurlijk betekent het dat er minder kattenbakvulling geproduceerd en getransporteerd wordt.
* Vergeleken met het gemiddeld wekelijks gebruik van standaard sepioliet kattenbakvulling.

Biodegradable litter

Biologisch afbreekbare en composteerbare kattenbakvulling

Catsan™ Natural kattenbakvulling is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen - hout en tarwe. Dit zijn industriële bijproducten, wat betekent dat er niets speciaal voor wordt geteeld. En dat is nog niet alles! Deze kattenbakvulling is ook nog composteerbaar.

Het product wordt uit de verpakking gegoten

98% van onze verpakking is recyclebaar

Het overgrote deel van ons afval zit in papieren zakken die je gewoon bij de recyclebak kunt doen als ze leeg zijn. We zullen echter niet blij zijn totdat al onze verpakkingen recyclebaar zijn! We streven ernaar dit te doen tegen 2025.

Duurzaamheid tot in de puntjes

We werken er hard aan om onze productie milieuvriendelijker te maken. We hebben het afval van de Catsan™ Hygiënefabriek tot 0,2% beperkt - hoe efficiënt is dat? We gebruiken waar mogelijk treinvervoer en optimaliseren onze routes, zodat onze producten waar mogelijk rechtstreeks naar de klanten gaan.